Izvor: Blic, 17.Jan.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNA SMRT NA FLORIDI Roditeljis u ispunili želju dečaka i ubrzo je bio MRTAV

Rajkl Rouk (6) iz Floride preminuo je od besnila, kojim je zaražen kada ga je ogrebao slepi miš.

Kako je ispričao dečakov otac Henri, on je u dvorištu pronašao šišmiša pre desetak dana i stavio ga u kantu ispred kuće. Rekao je tada sinu da nikako ne dira životinju.

- On je izgleda ipak dirao kantu jer je došao i rekao da ga je slepi miš ogrebao. Panično sam tražio po Guglu šta da radim. Prao sam mu ruke sapunom i toplom vodom - ispričao je plačući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Očajni roditelji kažu da su znali da bi odmah trebalo sina da odvedu u bolnicu, ali su ipak odustali jer ih je Rajkl plačući molio da ne idu jer se bojao injekcija.

Nedelju dana kasnije mališan se žalio na glavobolje i rekao je da mu se prsti koče.

Roditelji su ga tada odvezli u bolnicu, gde su doktori pokušali da mu spasu život novim tretmanom koji je do sada spasio život dvoje zaražene dece u SAD i 18 ljudi širom sveta. Međutim, dečak je doveden prekasno, on je ubrzo pao u komu i preminuo u nedelju u bolnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽASNA SMRT NA FLORIDI Roditelji su ispunili želju dečaka i ubrzo je bio MRTAV

Izvor: Blic, 17.Jan.2018

Rajkl Rouk (6) iz Floride preminuo je od besnila, kojim je zaražen kada ga je ogrebao slepi miš...Kako je ispričao dečakov otac Henri, on je u dvorištu pronašao šišmiša pre desetak dana i stavio ga u kantu ispred kuće. Rekao je tada sinu da nikako ne dira životinju...- On je izgleda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.