Izvor: Blic, 04.Jan.2024, 19:29

UBICA OBJAVIO JEZIVU SLIKU PRE MASAKRA Detalji pucnjave u srednjoj školi u SAD: Jedna osoba ubijena, više ranjenih, napadač sebi ODUZEO ŽIVOT (FOTO/VIDEO)

Najmanje jedna osoba je izgubila život, a nekoliko je ranjeno u današnjoj pucnjavi u srednjoj školi u gradiću Periju, u američkoj državi Ajovi, javljaju američki mediji. Kako navodi televizija En-Bi-SI (NBC), pozivajući se na više policijskih izvora, naoružani napadač je preminuo od prostrelne rane koju je sam sebi naneo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika i nasilje: Učenik ubio jednog đaka i ranio još šestoro u školi u Ajovi, a potom se ubio

Izvor: Danas, 05.Jan.2024, 08:30

Reuters Prvog radnog dana posle raspusta, učenik je u školi u američkoj državi Ajova ubio đaka i ranio još petoro njih, da bi potom sebi oduzeo život. Ubijen je učenik petog razreda, uzrasta 11 ili 12 godina. Ukupno je ranio šestoro – petoro đaka i člana školskog osoblja. Jedan od đaka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.