U Španiji uhapšen italijanski narko bos iz Kamore

Izvor: Blic, 29.Maj.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji uhapšen italijanski narko bos iz Kamore

Špansko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je uhapšen narko bos Paskale Klaudio Lokateli koji je pripadao italijanskoj organizovanoj kriminalnoj grupi Kamora.

Špansko ministarstvo je navelo da je 58-godišnji Lokateli uhapšen u saradnji španske i italijanske policije kada je stigao na madridski aerodrom Barahas da bi se sastao sa svojim sinom koji je doputovao iz Italije.

Lokteli je u bekstvu otkada je 1989. godine pobegao iz francuskog zatvora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Šefa napuljske mafije traže italijanske i francuske vlasti. Špansko ministarstvo je navelo da je Lokateli imao značajnu ulogu u uvoženju kokaina iz Južne Amerike i hašiša sa severa Afike u Evropu.

Smatra se da je Lokateli posrednik između kolumbijskih proizvođača kokaina, severnoafričkih proizvođača hašiša i evropskih narkobandi, posebno bandi sa Balkana, preneo je RTS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.