Surfer ispričao kako se spasio od ajkule: Vikao sam i šutirao je!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surfer ispričao kako se spasio od ajkule: "Vikao sam i šutirao je!"

Trostruki svetski šampion u surfovanju Mik Fening otkrio je kako je uspeo da se odbrani od napada ajkule tokom jučerašnjeg takmičenja u Južnoj Africi.

Australijanac je priznao da u prvi mah uopšte nije bio svestan šta se događa.

- Sedeo sam na dasci i odjednom sam osetio kako se nešto uplelo u konopac koji mi vezan za nogu. Samo sam počeo mahinalno da šutiram da bih to oterao. Uopšte nisam video ajkuline zube, samo peraja. Čekao sam kada će me napasti. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam je video, poskočio sam u vodi i počeo da vičem i da udaram nogama. Uspeo sam da je pogodim i pesnicama - ispričao je šokirani Mik Fening.

Svet i dalje obilazi do sada neviđeni snimak kako šampiona u surfovanju u sred takmičenja napada ajkula. Fening je imao ludu sreću da se nepovređen izvuče iz ove gadne situacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Užasavajuće! Ajkula napala surfera tokom takmičenja, on je udarao pesnicom!

Izvor: Prva.rs, 20.Jul.2015

Mik Fening je priznao da je očekivao da će poginuti dok je odbijao napade ajkule. Srećom, služba za bezbednost je njega i njegovog kolegu Džulijana Vilsona brzo izvukla iz vode.. Trostruki svetski šampion iz Australije tek je počeo finalno takmičenje, kad je ajkula udarila u njegovu dasku.. “Odmah...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.