Sukob izbeglica u luci Pirej, sedmoro povređeno!

Izvor: Mondo, 31.Mar.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob izbeglica u luci Pirej, sedmoro povređeno!

Najmanje sedam osoba je povređeno u sukobima koji su izbili između sirijskih i avganistanskih izbeglica u luci Pirej, javili su danas grčki mediji.

Foto: AP Photo/Petros Giannakouris

Sukobi su izbili sinoć, a prekinuti su intervenicijom policije, objavio je list "Katimerini".

U privremenim smeštajima u Pireju trenutno je smešteno oko 6.000 izbeglica i migranata.

Oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1.500 migranata i izbeglica protestovalo je sinoć ispred zgrade Evropske komisije u centru Atine zbog sporazuma Evropske unije i Turske, koji će u potpunosti početi da se primenjuje od ponedeljka.

"Otvorite granice", "Mi smo izbeglice" - uzvikivali su sinoć migranti i izbeglice iz Sirije, Avganistana i drugih zemalja dok su prolazili pored parlementa na putu do zgrade Evropske komisije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tuča izbeglica u Pireju

Izvor: RTS, 31.Mar.2016

Najmanje osam osoba je povređeno u sukobima koji su izbili između sirijskih i avganistanskih izbeglica u luci Pirej, saopštila je grčka obalska straža. . Tuča je izbila sinoć oko 22 časa i trajala je tri sata. Ujutru...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.