Stravična smrt pod točkovima voza: Žena gurnula muškarca i pobegla (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Dec.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična smrt pod točkovima voza: Žena gurnula muškarca i pobegla (VIDEO)

Muškarac, koji nije identifikovan zbog strašnih povreda, poginuo je u Njujorku kada ga je jedna žena gurnula pod voz.

Prema rečima svedoka, muškarac je stajao na stanici podzemne železnice u Kvinsu kada ga je žena, koja ga je prethodno pratila i mumlala sebi nešto u bradu, gurnula na šine pred nadolazeći voz.

Žena je pobegla s mesta zločina nakon napada i policija traga za njom.

Radi se o ženi u dvadesetim godinama, latinskoameričkog izgleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krupne građe.

Nesrećnog muškarca je udario prvi vagon, a zaglavio se pod točkovima drugog. Proglašen je mrtvim na licu mesta, a zbog stravičnih povreda policija ima poteškoća s identifikacijom.

- Čula sam škripanje voza, a potom glasan vrisak. Nikad neću zaboraviti taj vrisak- rekla je žena koja je prisustvovala stravičnoj sceni.

Ovo je drugi ovakav slučaj u Njujorku za mesec dana. Početkom decembra Naim Dejvis (30) je na šine gurnuo Ki Suk Hana koji je poginuo od udara voza. Javnost je šokirala činjenica da niko od ljudi na stanici nije pokušao da mu pomogne, a jedan fotograf čak je sve zabiležio fotoaparatom pravdajući se da je blicom hteo da upozori mašinovođu da je na šinama čovek.

(Daily mail)

Foto: printscrn video CBS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.