Izvor: Deutsche Welle, 21.Sep.2022, 07:51

Srbi bi se odrekli 8,8 odsto plate – za rad onlajn od kuće

Rad od kuće je više nego popularan. Mnogi zaposleni koji su iskusili rad od kuće spremni su da se odreknu veće plate ili da daju otkaz ako bi morali da se vrate u kancelariju i ponovo rade kao pre pandemije korone.

Nastavak na Deutsche Welle...






Povezane vesti

JEDINA STVAR ZBOG KOJE BI SE SRBI ODREKLI 8,8 ODSTO PLATE Naši sugrađani spremni i na otkaz ako isključivo rade iz kancelarije

Izvor: Blic, 21.Sep.2022

Mnogi zaposleni koji su iskusili rad od kuće spremni su da se odreknu veće plate ili da daju otkaz ako bi morali da se vrate u kancelariju i ponovo rade kao pre pandemije korone. Nikada ranije nijedan događaj nije za tako kratko vreme, tako sveobuhvatno i trajno promenio rad - kao pandemija korone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.