Sestre Crnogorke obogatile se od snimka orgija sa Berliskonijem

Izvor: Glas javnosti, 16.Sep.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre Crnogorke obogatile se od snimka orgija sa Berliskonijem

ZAGREB - Crnogorke koje su navodno video-snimkom ucjenjivale premijera Italije Silvija Berluskonija i od njega do sada uzele 750.000 evra su, prema tvrdnjama Marokanke Imane Fadil, sestre Knežević - Katarina, Kristina i Slavica.

Berluskoni je sve tri sestre vole jednako, ali jednu malo više - kad god bi poželeo njihovo društvo, najčešće na zabavama u rezidencijalnoj palati u Arkoreu pored Milana, stizale su najavljene "Đukanovićeve nećakinjice", piše list o sestrama iz Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Gore.

Podgoričanke su sa tadašnjim crnogorskim premijerom bile u rodu koliko je i Berluskonijeva miljenica Rubi bila "Mubarakova nećakinja".

"Misteriozna Katarina" tvrdi da je bila Berluskonijeva verenica i da se u jednom periodu preselila u vilu u Arkoreu.

"Neki su se nje setili kao jedne od takmičarki sa izbora za Mis Srbije i Crne Gore 2005, ali je na tom izboru bolje prošla njena sestra bliznakinja Kristina, koja je postala druga pratilja", prenosi Jutarnji list.

Devojke su, kako se navodi, odrasle u podgoričkom prigradskom naselju Murtovina, imale su samo 15 godina kad su počele karijeru manekenki, a u Italiju ih je odvela starija sestra Slavica, koja je već živela tamo.

"Slavica i četvrta sestra Zorica put od lokalnog izbora za mis do Milana prošle su 90-ih. Pre nekoliko godina navodno je bila na odmoru u Crnoj Gori i tada se pohvalila da hoda sa Berluskonijem i tvrdila da "može da pozove čika Silvija kad god poželi".

Sestre Knežević su se na Sardiniji slikale sa bivšim Madoninim mužem Gajom Ričijem.

Priču o sestrama bliznakinjama prvi je objavio podgorički dnevnik "Vijesti", prenoseći priču iz italijanske "La Republike", objavljenu pod naslovom “Ima jedna devojka iz Crne Gore koja drži Berluskonija kao taoca”, koju je posvedočila 27-godišnja Marokanke Imane Fadil.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.