Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR KAMIONA I AUTOBUSA U udesu u Rusiji poginulo 14 osoba

U centralnoj Rusiji danas je došlo do sudara autobusa i kamiona koji je prevozio drva, pri čemu je poginulo najmanje 14 osoba, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Saobraćajna policija u ruskom regionu Mari El saopštila je da je do sudara došlo večeras u blizini glavnog grada tog regiona, Joškar Ole, prenosi AP.

U bolnicu je prebačeno šest osoba, medju kojima i jedno dete, koji su svi u ozbiljnom stanju, navodi Tas s pozivajući se na lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvore, dodavši da su dve osobe ostale zaglavljene u minibusu.

Guverner Mari Ela Aleksander Jevstignejev rekao je televiziji Rosija 24 da je autobus prešao u suprotnu traku pokušavajući da pretekne drugo vozilo, pri čemu je udario u kamion.

Policija je prethodno nagovestila da bi jedan od uzroka nesreće mogle biti i vremenske prilike, s obzirom na to da su u toj oblasti ranije danas zabeležene obilne snežne padavine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravičan sudar kamiona i autobusa: Poginulo najmanje 14 osoba, broje se povređeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017

Horor na putu..U centralnoj Rusiji danas je došlo do sudara autobusa i kamiona koji je prevozio drva, pri čemu je poginulo najmanje 14 osoba, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije...Saobraćajna policija u ruskom regionu Marij El saopštila je da je do sudara došlo večeras u blizini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.