Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan sudar kamiona i autobusa: Poginulo najmanje 14 osoba, broje se povređeni (FOTO)

Horor na putu

U centralnoj Rusiji danas je došlo do sudara autobusa i kamiona koji je prevozio drva, pri čemu je poginulo najmanje 14 osoba, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Saobraćajna policija u ruskom regionu Marij El saopštila je da je do sudara došlo večeras u blizini glavnog grada tog regiona, Joškar Ole, prenosi AP.

Число погибших в ДТП в Марий Эл увеличилось до 15... #республика, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #версия, #дорога, #жертва, #условие... https://t.co/3FocOfJOo6 pic.twitter.com/9MDGg684s3

— Важные новости! (@irepeater) November 16, 2017

U bolnicu je prebačeno šest osoba, među kojima i jedno dete, koji su svi u ozbiljnom stanju, navodi Tas s pozivajući se na lokalne izvore, dodavši da su dve osobe ostale zaglavljene u minibusu.

Guverner Mari Ela Aleksander Jevstignejev rekao je televiziji Rosija 24 da je autobus prešao u suprotnu traku pokušavajući da pretekne drugo vozilo, pri čemu je udario u kamion.

РИА Новости: В ДТП в Марий Эл погибли девять ... #республика, #столкновение, #микроавтобус, #камаз, #автодорога... https://t.co/Hht45puy9S pic.twitter.com/nXMYshZdIO

— Важные новости! (@irepeater) November 16, 2017

Policija je prethodno nagovestila da bi jedan od uzroka nesreće mogle biti i vremenske prilike, s obzirom na to da su u toj oblasti ranije danas zabeležene obilne snežne padavine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.