Izvor: RuskaRec.ru, 13.Jun.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski klon Preletačevića Belog primećen na protestima u Moskvi

Na protestima „protiv korupcije“ koji su se održali juče u Moskvi a organizovao ih je najpoznatiji ruski opozicionar Aleksej Navaljni, projahao je i vitez na belom konju sa transparentom „Ja sam ovde vlast“, što je mnoge internet korisnike podsetilo na kandidata na predsedničkim izborima u Srbiji Luku Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli.

Preletačević: Odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << sa Rusijom treba da bude kao odnos sa bratom od tetke

Kako prenose agencije, Navaljni je uhapšen neposredno pred početak protesta koji je želeo da održi na Tverskoj ulici, pored Kremlja, za šta nije imao odobrenje moskovskih vlasti. On je priveden ispred ulaza u zgradu u kojoj živi. Mediji prenose da je oko 400 osoba uhapšeno.
Novinari NYT i FT doživeli istorijsku instalaciju u Moskvi kao barikadu

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.