Rusija: Bračni par skrivao heroin u ustima deteta

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Bračni par skrivao heroin u ustima deteta

Ruska policija saopštila je danas da je uhapšen bračni par, koji je pokušao da sakrije vrećicu sa heroinom u ustima svog devetogodišnjeg sina.

Ruski mediji navode da su vlasti iz grada Krasnojarsk u Sibiru saopštile su da je policijska patrola uočila parkiran automobil u kojem su bili muškarac, žena i dete i da su se odrasli pošto su, primetili službenike unervozili, i žena je detetu u usta gurnula sivi paket.

Policija navodi da je žena potom otvorila vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i izbacila drugi paketić na put. .

Bračni par suočava se sa optužbama među kojima su nelegalna nabavka, skladištenje, tranzit, proizvodnja i prerada narkotika, a ukoliko budu proglašeni krivim, bračni par se suočava sa tri godine zatvora.

Kasnijom analizom utvrđeno je da je u pitanju šet grama heroina.

Povezane vesti: Crna Gora: Zaplenjeno 20 kilograma skanka Ruski policajci uništili više od 90 narko laboratorija Pronađene puške, droga i municija Kamere snimile bračni par sa eksplozivom i heroinom Zaplenjeno 240 kila kanabisa u kući 21-godišnjeg Bugarina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skrivali heroin u djetetovim ustima

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2011

KRASNOJARSK - Ruska policija saopštila je danas da je uhapšen bračni par koji je pokušao da sakrije vrećicu sa heroinom u ustima svog devetogodišnjeg sina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bračni par skrivao drogu u ustima deteta

Izvor: S media, 14.Dec.2011, 16:16

Ruska policija saopštila je da je uhapšen bračni par, koji je pokušao da sakrije vrećicu sa heroinom u ustima svog devetogodišnjeg sina...Ruski mediji navode da su vlasti iz grada Krasnojarsk u Sibiru saopštile da je policijska patrola uočila parkiran automobil u kojem su bili muškarac, žena...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.