Izvor: Blic, 23.Okt.2023, 06:46

RAT NA BLISKOM ISTOKU Čak 2.000 dece među mrtvima u Gazi, Nikad jača pretnja Izraela: Ako ne pustite taoce, KOPNENA OFANZIVA ĆE BITI NEIZBEŽNA (FOTO/VIDEO)

Dok rat na Bliskom istoku besni već 17. dan, poslednji podaci pokazuju da je najmanje 5.087 ubijeno, od čega 1.756 dece i 967 žena. Povređeno je 14.245 ljudi, dok je Hamas najavio da će militantna grupa nastaviti da pušta taoce iz "humanitarnih razloga".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NASTAVLJAJU SE KRVAVI SUKOBI NA BLISKOM ISTOKU Bajden: "Oslobodite taoce i onda možemo da razgovaramo"

Izvor: Blic, 24.Okt.2023, 06:44

Militantna grupa Hamas oslobodila je još dva taoca iz Gaze u najavi da će osloboditi skoro 50 zarobljenih ljudi, sa dvojim državljanstvom. Poslednji podaci pokazuju da je najmanje 6.400 ljudi ubijeno u sukobu na Bliskom istoku, od čega su više od 60 odsto žene i deca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.