Putin: Potrebno je prekinuti blokadu Pridnjestrovlja

Izvor: Vostok.rs, 17.Apr.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Potrebno je prekinuti blokadu Pridnjestrovlja

17.04.2014. -

Potrebno je da Moldavija i Ukrajina prekinu blokadu, čije negativne posledice utiču na ljude, izjavio je danas u toku „Direktne linije“ predsednik RF Vladimir Putin.

„Na kraju krajeva, potrebno je da se dozvoli tim ljudima da sami rešavaju o svojoj sudbini. To će biti tema pregovora sa svim partnerima i mi ćemo oslanjati prvenstveno na ljude koji žive u Pridnjestrovlju. A to nije ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << drugo nego manifestacija demokratije“, rekao je Putin, odgovarajući na pitanje o perspektivi priznanja Pridnjestrovske republike.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alexei Druzhinin    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Razjedinjena Evropa neće biti interesantan igrač

Izvor: Vostok.rs, 17.Apr.2014

17.04.2014. -..Razjedinjena Evropa neće imati nikakav uticaj na svetski razvoj i neće biti interesantan igrač, izjavio je predsednik RF Vladimir Putin u toku „Direktne linije“...„Specifičnosti Rusije se ne razlikuju kardinalno, duboko od evropskih vrednosti. Mi smo svi ljudi iste civilizacije....

Nastavak na Vostok.rs...

Putin odobrio srpsko-ruski sporazum o grobljima da niko ne bude zaboravljen

Izvor: Vostok.rs, 18.Apr.2014, 12:00

18.04.2014. -..Veliki srpski pesnik Jovan Dučić je na savršeno jezgrovit način opisao značaj koji ima kolektivno sećanje na ljude koji su silom večnog zakona prestali da žive fizičkim životom. On je rekao – „Umreti, to nije ništa, ali biti zaboravljen – to je najsvirepija odmazda smrti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.