Putin: Rusija nikada nije planirala aneksiju Krima

Izvor: Vostok.rs, 17.Apr.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija nikada nije planirala aneksiju Krima

17.04.2014. -

„Rusija nikada nije planirala nikakve aneksije, nikakve vojne akcije na Krimu, nikada. Ali, mi smo, takođe, uvek mislili i uvek se nadali da će naši ljudi, Rusi, ruskofoni stanovnici Ukrajine živeti u komfornim uslovima i komfornoj situaciji, da ih niko neće ugnjetavati“, izjavio je danas predsednik RF Vladimir Putin u toku „Direktne linije“.

Putin je, takođe, nazvao „glupošću“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << izjave da se na istoku Ukrajine, navodno, nalaze jedinice ruske armije i instruktori iz RF.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alekseй Nikolьskiй    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Narod Ukrajine treba da poštuje izbor Krima

Izvor: Vostok.rs, 17.Apr.2014

17.04.2014. -..„Referendum u Krimu se nije ranije pripremao, nije bilo nikakve pripreme, ali je urađeno sve kako bi se obezbedilo slobodno izražavanje volje naroda“, izjavio je danas predsednik RF Vladimir Putin u toku „Direktne linije“. „Narod Ukrajine treba da poštuje izbor Krima“, istakao...

Nastavak na Vostok.rs...

Učesnici pregovora u Ženevi pozvali OEBS da pomogne u rešavanju krize u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 18.Apr.2014, 11:12

18.04.2014. -..Učesnici pregovora u Ženevi su pozvali OEBS da pomogne u regulisanju situacije u Ukrajini, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov...„Kako bi se sve te mere u kompleksu, mi pozivamo specijalnu posmatračku misiju OEBS-a, koja već radi u Ukrajini i koja u skladu sa svojim mandatom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.