Izvor: S media, 30.Mar.2013, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRISUTNI ZANEMELI OD STRAHA, MNOGI POČELI DA BEŽE: Prostitutka ustala iz mrtvih, vrištala da je izvuku iz kovčega (VIDEO)

Incident koji se dogodio prošle nedelje u Hotelu „Manor” ostavio je bez daha sve prisutne. Prostituka identifikovana kao MaNdlo iz grada Bulovaja, navodno je kolabirala i preminula dok je imala seksualne odnose sa klijentom.

Međutim, kada su doktori došli da preuzmu telo i kada su ga stavili u čelični kovčeg, ona se odjenom probudila i panično počela da vrišti: „Hoćete da me ubijete!”.

Kada su videli kako se žena koja je „mrtva” >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vratila u život, mnogi očevici su od straha pobegli.

„Bilo je kao na filmu”, kazao je jedan svedok. „Ljudi su počeli da beže u raznim pravcima. Bilo je jezivo, jer smo svi bili ubeđeni da je mrtva, bila je tako hladna. Čuda se zaista događaju”.

MaNdlo je odvedena kući, a mušterija koja ju je navodno „ubila” se išunjala iz hotela pre nego što je stigla policija.

(Blic)

Foto: Print screen bulawayo24.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.