Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 07:45

POSLE DRAME UHAPŠEN UBICA IZ SISKA Iz kalašnjikova ubio ženu (45), teško ranjeno četvoro ljudi

Muškarac koji je sinoć otvorio rafalnu paljbu iz kalašnjikova u selu Kanak kod Siska uhapšen je, saopštila je sisačko-moslavačka policija. Oni su ga uhapsili tokom noći nakon što je u pucnjavi smrtno stradala žena (45), a četiri su osobe povređene.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj drame u Sisku: Uhapšen je

Izvor: B92, 02.Jul.2023

Muškarac osumnjičen da je ubio jednu ženu i teško ranio četiri osobe u romskom naselju Capraške Poljane, uhapšen je noćas posle nekoliko sati u bekstvu...Za njegovo hapšenje saopštila je hrvatska policija...U pucnjavi je ubijena 45-godišnja žena, a četiri osobe s teškim povredama smeštene...

Nastavak na B92...

"UZEO SAM DECU I ŽENU, I POBEGAO" Komšija ubice iz Siska otkrio detalje o napadaču: Odrasli smo zajedno, radio sam sa njim ceo život

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

Muškarac starosti oko 60 godina koji živi u ulici Capraške Poljane u Sisku sinoć je oko 20.10 sati naoružan vatrenim oružjem došao u kuću kod komšija i na njih otvorio paljbu. Jednu 45-godišnjakinju je ubio, više ih je ranjeno, zapalio je dve kuće i svoju, a onda je pobegao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.