Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 08:25

"UZEO SAM DECU I ŽENU, I POBEGAO" Komšija ubice iz Siska otkrio detalje o napadaču: Odrasli smo zajedno, radio sam sa njim ceo život

Muškarac starosti oko 60 godina koji živi u ulici Capraške Poljane u Sisku sinoć je oko 20.10 sati naoružan vatrenim oružjem došao u kuću kod komšija i na njih otvorio paljbu. Jednu 45-godišnjakinju je ubio, više ih je ranjeno, zapalio je dve kuće i svoju, a onda je pobegao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PONAŠAO SE NEOBIČNO, PRETIO BOMBOM Policija objavila detalje hapšenja ubice iz Siska, u pitanju je ratni veteran

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

Muškarac osumnjičen da je sinoć u Sisku ubio jednu ženu, ranio četiri osobe i zapalio kuće i automobile, 58-godišnjak je koji odranije nije poznat policije, osim što mu je pre više od 20 godina oduzet ilegalni pištolj, saopštila je danas policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.