OTAC I SIN KANIBALI: “Načeli” žrtvu, a glavu ostavili na balkon

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2018, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC I SIN KANIBALI: “Načeli” žrtvu, a glavu ostavili na balkon

Policija u ukrajinskom mestu Saltovka pretresla stan i pronašla glavu bivšeg policajca u kutiji na terasi OTAC i sin uhapšeni su u Ukrajini zbog sumnje da su obezglavili i pojeli delove tela bivšeg policajca u mestu Saltivka.Pročitajte još: RUSKI BRAČNI PAR KANIBALA: Ljude su drogirali, a onda ih sekli i jeli žive, delove čuvali u teglama i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zamrzivaču! Leš prekriven kesama za đubre, sa ranama od noža, kom su falili glava i “komadi mesa” pronašle su komšije na ulazu u podrum jedne stambene zgrade. Policija je pretresla stan i pronašla glavu bivšeg policajca u kutiji na terasi, a imena žrtve i kanibala nisu objavljena. Nesrećni čovek je, prema izjavama svedoka, viđen kako pije sa dvojicom osumnjičenih, nakon što je nestao 4. oktobra.Pročitajte još:VALERIJA(12) I NjEN DEČKO UBILI I POJELI ALEKSANDRA: Nije im se svidelo meso jer je bilo "preslatko" Sin (20) je rekao policiji da je njegov otac isekao komade mesa sa nogu i rebara i skuvao ih, posle čega su obojica jeli. Kako prenose mediji, njih dvojica su sklonili leš i glavu zato što su očekivali posetu rođaka. Istraga ubistva je u toku, a ako budu osuđeni preti im doživotna kazna. (dailymail.co.uk)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac i sin ISEKLI MESO SA NOGU I REBARA policajca, skuvali ga, a onda ga POJELI: Jedan deo tela su čuvali na tavanu kao trofej

Izvor: Blic, 01.Nov.2018

Otac i sin su zatvoreni, pošto su optuženi za pogubljenje bivšeg policajca i kanibalizam nad njegovim telom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.