Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 09:19

OGLASIO SE GERASIMOV, PRVI PUT OD POBUNE: Ruski general naredio vojsci: "Utvrditi lansirna mesta odakle su Ukrajinci gađali Krimski most" (VIDEO)

Načelnik Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valerij Gerasimov naložio je komandi Združenih snaga da organizuju sistemski rad kojim će se utvrditi skladišta i lansirna mesta ukrajinskog raketnog sistema S-200 i sličnog naoružanja, sa ciljem da se deluje preventivno, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izdato naređenje: Utvrdite odakle su gađali

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Načelnik Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valerij Gerasimov, naložio je komandi Združenih snaga da utvrditi odakle su Ukrajinci gađali Krimski most...Utvrđivanje lansirnih mesta ukrajinskog raketnog sistema S-200 i sličnog naoružanja imaju za cilj da se deluje preventivno, saopštilo je danas...

Nastavak na B92...

UKRAJINSKA KRIZA: Erdogan pristao da ratifikuje članstvo Švedske u NATO, Moskva upozorava: Članstvo Ukrajine u NATO imalo bi negativne posledice po bezbednost Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2023

Najveći zapadni saveznici Ukrajine još finalizuju zajednički okvir koji bi otvorio put dugoročnim bezbednosnim garancijama za Kijev i možda će sačekati do kraja samita NATO-a ove nedelje da bi ih objavili, preneo je danas Rojters, pozivajući se na neimenovane evropske diplomate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.