Novogodišnja rasveta u Beogradu od sutra u punom sjaju

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja rasveta u Beogradu od sutra "u punom sjaju"

Novogodišnja rasveta u Beogradu, po nalogu Sekretarijata za energetiku, biće uključena sutra, 15. novembra, saopšteno je iz JKP "Javno osvetljenje".

Probe će biti obavljene danas, a na nekim lokacijama trajaće između pet i sedam sati, kako bi se još jednom pre puštanja u rad proverila tehnička ispravnost svakog od montiranih elemenata, saopšteno je iz tog preduzeća, a navodi se na sajtu Grada Beograda.

Novogodišnja rasveta trebalo je da bude uključena 5. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << novembra, ali je to zbog, kako je ranije rečeno, miholjskog leta, odloženo.

U saopštenju se navodi i da su Moskva i London već uključili novogodišnje osvetljenje, dok će Pariz to učiniti u istom terminu kao Beograd.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.