Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar Kežarovski osuđen na 4,5 godine zatvora

Makedonski novinar Tomislav Kežarovski osuđen je danas na četiri i po godine zatvora zbog otkrivanja identiteta zaštićenog svedoka u slučaju ubistva starca u selu Oreše nedaleko od Velesa pre vosam godina, prenose makedonski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj Kežarovski: Oštre osude presude novinaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2013

Novinar Tomislav Kežarovski osuđen je na 4 i po godine zatvora zbog objavljivanja imena zaštićenog svedoka 2008. godine, kada je pratio slučaj ubistva koje se desilo 2005. godine. On će ostati u pritvoru do pravosnažnosti presude.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Skoplje:Novinaru 4,5 godina zatvora

Izvor: B92, 21.Okt.2013

Skoplje -- Makedonski novinar Tomislav Kežrovski osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog otkrivanja identiteta zaštićenog svedoka...Radi se o svedoku u slučaju ubistva starca u selu Oreše nedaleko od Velesa pre osam godina, prenose makedonski mediji...Tomislav Kežarovski je optužen da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.