Nemačka policija uhapsila osam pripadnika pedofilske mreže

Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija uhapsila osam pripadnika pedofilske mreže

Nemačka policija uhapsila je osam osoba osumnjičenih da su pripadnici internet pedofilske mreže i saopštila da je reč o jednom od najozbiljnijih slučajeva seksualnog iskorišćavanja dece koji je istraživala.

Policija Frajburga navela je da je među uhapšenima 47-godišnja Nemica, osumnjičena da je omogućavala silovanja svog sina u zamenu za novac, od 2015. do 2017. godine. Ona i njen 37-godišnji partner optuženi su i da su lično zlostavljali to dete.

Uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su i 37-godišnji Švajcarac, 32-godišnji Španac i dva Nemca, od kojih je jedan 49-godišnji vojnik stacioniran u Francuskoj, navela je policija.

Za slučaj se saznalo posle anonimne dojave policiji u septembru. Svi osumnjičeni su uhapšeni jesenas.

Policija savezne države Baden-Virtemberg saopštila je da je uhapsila dva muškarca u vezi s istim slučajem, od kojih je jedan (43) izrazio želju da ubije dete. Policajci su prilikom njegovog hapšenja u oktobru pronašli predmete koji mogu da se koriste za vezivanje ljudi.

Drugi muškarac (32) je osumnjičen za zlostavljanje sopstvene ćerke.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nemačka policija uhapsila osam pripadnika pedofilske mreže

Izvor: Beta, 11.Jan.2018

Nemačka policija uhapsila je osam osoba osumnjičenih da su pripadnici internet pedofilske mreže i saopštila danas da je reč o jednom od najozbiljnijih slučajeva seksualnog iskorišćavanja dece koji je istraživala.Policija grada Frajburga navela je da je medju uhapšenima 47-godišnja Nemica,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.