Nemac uhapšen zbog poziranja pored glave na kolcu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemac uhapšen zbog poziranja pored glave na kolcu

Nemačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv nemačkog državljanina zbog fotografije na kojoj pozira ispred dve odrubljene glave nabijene na kolac.

Tužioci su naveli da je muškarac, identifikovan samo kao Aria L. u skladu sa nemačkim zakonom o privatnosti, optužen za ratni zločin. On se u pritvoru nalazi od oktobra.

U saopštenju tužilaštva se navodi da je početkom 2014. godine otišao u Siriju sa namerom da se pridruži islamskim džihadistima i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sreo jednog poznanika iz Nemačke koji ga je obučavao da rukuje oružjem.

U isto vreme, nešto pre sredine aprila 2014. godine, osumnjičeni je fotografisan sa tim poznanikom i još jednom osobom kako poziraju ispred dve odrubljene glave koje su nabijene na dva metalna kolca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.