Na Kelebiji teretna vozila čekaju pet sati na izlazu iz zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 08:10

Na Kelebiji teretna vozila čekaju pet sati na izlazu iz zemlje

Kiša koja trenutno pada u Šumadiji, Pomoravlju, zapadnim i severnim predelima Srbije donosi teže i zahtevnije uslove za vožnju, upozorava AMSS.

Na putevima u šumskim područjima jači pljuskovi pored mokrih kolovoza donose odrone i nanose zemlje na kolovozu zbog kojih postoji veća opasnost od proklizavanja vozila, te AMS savetuje opreznu i sporiju vožnju.

Radovi na deonici Stepojevac - Lazarevac produženi su do 25. maja i odvijaće se od 7 do 17 časova, a saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se zbog toga odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima se čeka na izlazak iz zemlje i to na Horgošu 150 minuta, na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcima i Šidu 180 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Na graničnim prelazima teretnjaci čekaju do 300 minuta, putnički automobili bez čekanja

Izvor: Danas, 19.Maj.2021

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.20 sati, na graničnim prelazima na teretnim terminalima na izlaz su čekanja od 2.5 do pet sati.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.