Mladić uhapšen zbog telefonskih pretnji Plenkoviću

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić uhapšen zbog telefonskih pretnji Plenkoviću

Ivan Jelić (21) iz Malog Lošinja je uhapšen zbog toga što je preko sekretarice u hrvatskoj Vladi uputio pretnje premijeru Andreju Plenkoviću, najavljujući da će doći i "zgromiti" ih jer država ima novca za ratne avione, a nema za bolesnu decu.

On je juče priveden sudu, uz predlog tužilaštva da mu se odredi istražni zatvor, piše Novi list.

Kako piše list, on je pozvao javno dostupan broj telefona Vlade Hrvatske i tražio da ga spoje s premijerom Plenkovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pa je poziv prosleđen na telefon kabineta premijera.

Nakon što mu se javila premijerova lična sekretarica, Jelić je konstatovao da "Vlada ima novca za skupe avione, a nema za teško bolesnu decu", a zatim navodno izjavio da će "kupiti avion i razvaliti, srušiti Vladu".

List piše da je napomenuo da je svestan što govori, najavljujući da će doći do sektretarice i premijera o pokazati gde im je mesto, da će ih "zgromiti". Slučaj je potom prijavljen policiji.

Mladić je izrazio žaljenje zbog svog istupa i kazao kako nije izrekao preteće reči nego činjenice da novca za avione ima, ali ne i za bolesnu decu.

U svojoj odbrani on je isticao da inače nije nasilan čovek, da je čak i simpatizer HDZ-a i premijera Plenkovića, što se može videti i iz njegovog Facebook profila, piše Novi list.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMA ZA AVIONE A NEMA ZA DECU" Hrvat nazvao Plenkovića da se žali pa je UHAPŠEN ZBOG PRETNJI

Izvor: Blic, 08.Apr.2018

Dvadesetjednogodišnji Ivan Jelić iz Lošinja telefonom je nazvao Vladu Hrvatske da bi je kritikovao kako nema novca za bolesnu decu, a pritom je zapretio da će "kupiti avion i srušiti Vladu", zbog čega je uhapšen.

Nastavak na Blic...

Pretio Plenkoviću jer ima novca za ratne avione, a nema za bolesnu decu

Izvor: Radio 021, 08.Apr.2018

Ivan Jelić (21) iz Malog Lošinja uhapšen je zbog toga što je uputio pretnje premijeru Andreju Plenkoviću, jer država ima novca za ratne avione, a nema za bolesnu decu...On je juče priveden, uz predlog tužilaštva da mu se odredi istražni zatvor...Kako piše Novi list, on je pozvao broj telefona...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.