Marselj: Francuske železnice pozvale na odlaganje putovanja

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselj: Francuske železnice pozvale na odlaganje putovanja

Francuske železnice SNCF pozvale su sve putnike da odlože putovanja sa glavne železničke stanice u Marselju posle današnjeg napada nožem u kojem su ubijene dve žene.

Stanica Sen-Šarl evakuisana je posle napada i delimično je otvorena za saobraćaj u popodnevnim časovima, navodi se u saopštenju SNCF-a.

Železnički saobraćaj na glavnoj stanici u Marselju je delimično normalizovan, ali zvaničnici upozoravaju da će neki polasci biti u prekidu cele večeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Dve žene su ubijene nožem na glavnoj železničkoj stanici u francuskom gradu Marselju, a policija je ubila jednog napadača.

Pre nego što ga je policija ubila, napadač je uzviknuo "Alahu akbar" ("Bog je veliki", na arapskom), navode francuski mediji. Francuska policija je saopštila da je verovatno reč o terorističkom napadu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.