Makron bio na distanci od Putina nakon što je odbio COVID test u Kremlju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2022, 14:10

Makron bio na distanci od Putina nakon što je odbio COVID test u Kremlju

Rusija je saopštila da je francuski predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) bio primoran da sedne za izuzetno dug sto za svoje razgovore sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom jer je odbio da uradi test na COVID u Kremlju. Lideri su sedeli na suprotnim krajevima neobično dugačkog stola u Kremlju 7. februara, kada je Makron došao u Moskvu sa misijom da ublaži strahove od ruske invazije na Ukrajinu. Taj sto je izazvao mnogo podsmeha na internetu i čuđenja kada je Putin seo za mali sto sa...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Makron će razgovarati sa Putinom sutra pre podne

Izvor: Danas, 11.Feb.2022

Francuski predsednik Emanuel Makron razgovaraće sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom sutra u podne o krizi na rusko-ukrajinskoj granici koju Zapad želi da reši "diplomatijom, dijalogom i odvraćanjem", saopštila je Jelisejska palata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.