Lavrov: Putin je najpopularniji političar na svetu

Izvor: Press, 24.Avg.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Putin je najpopularniji političar na svetu

Ruski predsednik Vladimir Putin je najpopularniji političar na svetu, što je posledica nezavisne politike zvanične Moskve i njenog držanja do svojih obećanja, izjavio je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.
      "Vladimir Putin je najpopularniji lider na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svetu. To nisu tek proizvoljni zaključci, već rezultat anketa sprovedenih tokom proteklih godina. Takav utisak se stiče i u komunikaciji sa svetskom javnošću", istakao je Lavrov na forumu mladih u Vladimirskoj oblasti u centralnoj Rusiji, a prenela agencija Tass. Velika popularnost Putina je rezultat poštovanja za nezavisnu politiku Rusije, a posebno toga što se zvanična Moskva drži principa "postigli smo sporazum i to znači da on treba da se primenjuje", rekao je ruski ministar spoljnih poslova.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.