Kim Džong Un: Severna Koreja je spremna da se suoči sa svakim ratom, pa i nuklearnim

Izvor: Vostok.rs, 01.Feb.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Džong Un: Severna Koreja je spremna da se suoči sa svakim ratom, pa i nuklearnim

01.02.2015. -

Lider Severne Koreje Kim Džong UN predvodio je vojne manevre Ratne mornarice i Korejske narodne armije (KNA), nakon kojih je izjavio da je zemlja "spremna da se suoči sa svakim ratom, pa i nuklearnim".

Prema rečima šefa narodne republike Kim Džong Una, delovi KNA "treba intenzivno da izvode manevre sa ciljem uništavanja vazdušne udarne grupe agresivnih snaga američkih imperijalista", saopštava agencija TASS.

"Poslati američki nosač aviona na morsko dno je u potpunosti moguće", dodao je predsednik.

Izvor: Glas Rusije, foto: REUTERS/KCNA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Severna Koreja spremna i za nuklearni rat

Izvor: Press, 01.Feb.2015

Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je danas tokom vojnih vežbi svoje vojske da je njegova zemlja spremna da se bori u svakom ratu, pa i u nuklearnom. . Vazduhoplovne i mornaričke snage Severne Koreje uvežbavale su...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.