KUPKO SE ODMOTAVA POSLE DESET GODINA? Potraga za malom Medlin stigla je do BALKANA

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUPKO SE ODMOTAVA POSLE DESET GODINA? Potraga za malom Medlin stigla je do BALKANA

Detektivi koji istražuju nestanak Medlin Meken tragaju za "ženom u ljubičastom", za koju se veruje da bi mogla da bude "ključni svedok" u rešavanju misterije duge deset godina. Potraga za misterioznim svedokom dovela ih je na Balkan, tačnije u Bugarsku, pišu britanski mediji.

Reč je o udovici pedofila koji je živeo u letovalištu Praia da Luz u Portugalu gde je devojčica nestala 2007. godine. Žena i njen suprug, koji je priminuo u međuvremenu, nestali su iz Portugla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon što je objavljeno da je tada trogodišnja devojčica nestala.

Britanski list "San" ranije je pisao da policija traži ženu iz istočne Evrope koja bi mogla da raspolaže ključnim dokazima.

- Nema dokaza da je upleteni u nestanak, ali bilo bi dobro eliminisati je iz istrage - rekao je izvor listu "San".

Konobarica koja je radila s njima je rekla da je "žena u ljubičastom" viđena u lokalu u kome je Medlin bila s roditeljima.

Podsećamo, roditelji Kejt i Geri večerali su kada je Medlin 3. maja 2007. odvedena iz sobe u kojoj je spavala sa blizancima. Kada se Kejt vratila oko 22 časa da proveri decu, videla je da nema ćerke.

Medlin bi 14. maja 2017. godine napunila 14 godina. Tokom 10 godina, koliko traje istraga, pojavilo se nekoliko tragova, međutim, sve do danas niko nije uhapšen

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Malu Medlin traže u blizini Srbije: Potraga za misterioznom ženom u ljubičastom

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2017

Britanski istražioci u Bugarskoj traže misterioznu "ženu u ljubičastom", za koju veruju da može da razreši slučaj Detektivi koji istražuju nestanak Medlin Meken traga za ženom koja se smatra 'ključnim svedokom'. Oni su u potrazi za Megi stigli do granica Srbije, tačnije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.