Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jordanski pisac ubijen zbog antiislamske karikature

Naoružani napadač ubio je istaknutog jordanskog pisca Naheda Hatara ispred suda u kojem se suočava sa optužbama da je objavio karikaturu koja se smatra uvredljivom po islam, javila je državna novinska agencija Petra, prenosi AFP.

Hatar je ubijen sa tri metka pre nego što je napadač uhapšen, navodi jordanska agencija.

Očevici su rekli za AFP da je nepoznati muškarac otvorio vatru ispred zgrade suda u četvrti Abdali jordanske prestnonice Amana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jordanski pisac ubijen zbog karikature

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016

AMAN - Naoružani napadač ubio je istaknutog jordanskog pisca Naheda Hatara ispred suda u kojem se suočava sa optužbama da je objavio karikaturu koja se smatra uvredljivom po islam, javila je državna novinska agencija Petra, prenosi AFP...Hatar je ubijen sa tri metka prije nego što je napadač uhapšen,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.