Izraelska vlada najavljuje nastavak rata kada istekne primirje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2023, 04:04

Izraelska vlada najavljuje 'nastavak rata' kada istekne primirje

Izraelska vlada odobrila je dogovor o privremenom prekidu vatre s Hamasom koji uključuje oslobađanje talaca koje drže militanti u Pojasu Gaze i puštanje Palestinaca zatvorenih u izraelskim zatvorima. Prema sporazumu, Hamas će osloboditi 50 od oko 240 talaca koje drži u Pojasu Gaze u periodu od četiri dana, saopštila je izraelska vlada rano u sredu, dodajući da će produžiti prekid vatre na jedan dan za svakih deset oslobođenih talaca. Izraelska vlada je obećala da će "nastaviti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZRAEL ODOBRIO OSLOBAĐANJE 50 TALACA Postignut dogovor u zamenu za višednevni prekid vatre!

Izvor: Blic, 22.Nov.2023

Izraelska vlada odobrila je noćas dogovor o oslobađanju 50 talaca koje drži Hamas u zamenu za višednevni prekid vatre.

Nastavak na Blic...

Izrael odobrio sporazum o oslobađanju 50 talaca u zamenu za palestinske zatvorenike

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2023

Vlada Izraela odobrila je rano jutros sporazum čiji je cilj oslobađanje 50 talaca koje drži Hamas u zamenu za palestinske zatvorenike i četverodnevno primirje u Pojasu Gaze.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.