Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2023, 09:17

Izrael odobrio sporazum o oslobađanju 50 talaca u zamenu za palestinske zatvorenike

Vlada Izraela odobrila je rano jutros sporazum čiji je cilj oslobađanje 50 talaca koje drži Hamas u zamenu za palestinske zatvorenike i četverodnevno primirje u Pojasu Gaze.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZRAEL OBJAVIO SPISAK PALESTINACA ZA RAZMENU TALACA: 50 od ovih 300 ljudi biće oslobođeno u zamenu za Hamasove zarobljenike

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023

Na jutrošnjem glasanju bez presedana, izraelska vlada je odobrila sporazum kojim se obezbeđuje oslobađanje oko 50 talaca koje je Hamas oteo tokom terorističkog napada 7. oktobra...Izrael je danas objavio spisak 300 Palestinaca koji bi mogli biti pušteni na slobodu, u skladu sa dogovorom između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Makron reagovao na primirje Izraela i Hamasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2023

Francuski predsednik Emanuel Makron pozdravio je danas sporazum između Izraela i Hamasa čiji je cilj oslobađanje 50 talaca koje drži Hamas u zamenu za palestinske zatvorenike i četverodnevno primirje u Pojasu Gaze.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.