Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2010, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Uhapšen jedan od najtraženijih mafijaša

RIM - Italijanska policija uhapsila je jednog od šefova mafijaške grupe "Ndrageta" Đovanija Teganoa, koji se nalazi na listi od 30 najtraženijih begunaca u Italiji.

Sedamdesetogodišnji Tegano se smatra istaknutim članom ove organizovane kriminalne grupe koja potiče iz Kalabrije, regiona na jugu Italije.

Italijanski ministar unutrašnji poslova Roberto Maroni rekao je danas da je hapšenjem Teganoa zadat težak udarac "Ndrageti".

Mediji prenose da je Tegano >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << priveden sinoć u gradu Ređo di Kalabrija i da se nije opirao hapšenju.

Tegano je u odsustvu osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistava, trgovine oružjem i mafijaškog udruživanja.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanska policija uhapsila jednog od šefova ndragete

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2010

Italijanska policija je uhapsila jednog od šefova mafijaške grupe "ndrageta", Đovanija Teganoa, koji je na listi 30 najtraženijih begunaca u Italiji. Sedamdesetogodišnji Tegano se smatra istaknutim članom ove organizovane kriminalne grupe koja potiče iz Kalabrije, regiona na jugu Italije. Italijanski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Uhapšen jedan od najtrazenijih mafijaša

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2010

RIM, 27. aprila 2010. (Beta-AP) - Italijanska policija uhapsila je jednog od šefova mafijaške grupe "ndrageta", Đovanija Teganoa, koji se nalazi na listi od 30 najtraženijih begunaca u Italiji. Sedamdesetogodišnji Tegano se smatra istaknutim članom ove organizovane kriminalne grupe koja potiče...

Nastavak na NaDlanu.com...

Uhapšen "kapi" kalabrijske mafije

Izvor: RTS, 27.Apr.2010

Posle sedamnaest godina potrage italijanska policija uhapapsila Đovanija Teganoa, jednog od šefova kalabrijske mafije, koji je na listi 30 najtraženijih begunaca u Italiji. ..Italijanska policija uhapsila je jednog od šefova mafijaške grupe "ndrageta", Đovanija Teganoa, koji se nalazi na listi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.