Horor u vrtiću: Vaspitačice brutalno kažnjavale devojčice, roditelji prijavili slučaj policiji (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u vrtiću: Vaspitačice brutalno kažnjavale devojčice, roditelji prijavili slučaj policiji (FOTO)

Dve devojčice starosti pet godina dve vaspitačice su vezale samolepljivom trakom, a razlog za ovakvo kažnjavanje ostaviće vas u šoku.

Vaspitačice jednog obdaništa na Tajlandu, našle su se u centru skandala u ovoj zemlji, nakon što su dvema devojčicama od pet godina vezale ruke samolepljivom trakom i stavile im poveze na oči.

Treća učiteljica je slikala nemili događaj i pokazala fotografije zgroženim roditeljima, dok je direktor vrtića branio postupak vaspitačica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
RODITELJI U ŠOKU: Slučajni prolaznici vratili dečaka (3) u vrtić, vaspitačice NISU NI PRIMETILE da ga nema!

"One su samo želele da ih nauče dobroj koncentraciji", izjavio je direktor ove ustanove.

https://t.co/TGeemBtGbe Teachers bound and blindfold two five-year-old girls as punishment for ripping paper

Međutim, fotografija je brzo dospela u javnost, a ljuti roditelji devojčica su kontaktirali policiju kako bi se ispitali uslovi u kojima deca borave u vrtiću.

"Jedna od učiteljica mi je pokazala fotografiju rekavši da su moju kćerku i njenu drugaricu vezale vaspitačice, čak mislim da su drugu devojčicu i udarile, ali nemam dokaza za to. One su crtale na papiru koji su pocepale a žene koje su trebale da brinu o njima smatrale su to dovoljnim razlogom za kažnjavanje.

Teachers Bound And Blindfold Two Five-Year-Old Girls As Punishment For Ripping Paper. Read more-https://t.co/wQfUlcedwu pic.twitter.com/bIMw81yJkA

Odveo ćerku u vrtić, a u kesu s igračkama sakrio nešto što je zapanjilo vaspitačice

Zaposleni koji su pritekli u pomoć, rekli su da su vezana deca plakala i drhtala od straha jer su im žene pretile.

Dve vaspitačice su novčano kažnjene za ponižavajući tretman dece, a devojčice su ubrzo prebačene u drugi vrtić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.