Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Brutalno - ovako kazniti decu...

Dve devojčice stare pet godina učiteljice su kaznile zbog igre papirima, ni manje ni više nego na ovaj način - vezale su im ruke, a onda na oči stavile papir, pa preko njega plavu traku.

Sve to se dešavalo pred drugom decom. Učenice, kao ni učiteljice nisu identifikovane.

Ove fotografije je roditeljima dece dao treći predavač iz škole.

Nakon što su se roditelji pobunili i žalili školi, direktor je branio učiteljice rekavši da je to dobar način >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da deca nauče da se koncentrišu.

Otac jedne od devojčica je kontaktirao policiju i nastavnice su novčano kažnjene - moraju da plate oko 900 dolara za svoje neprimereno ponašanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Horor u vrtiću: Vaspitačice brutalno kažnjavale devojčice, roditelji prijavili slučaj policiji (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2017

Dve devojčice starosti pet godina dve vaspitačice su vezale samolepljivom trakom, a razlog za ovakvo kažnjavanje ostaviće vas u šoku...Vaspitačice jednog obdaništa na Tajlandu, našle su se u centru skandala u ovoj zemlji, nakon što su dvema devojčicama od pet godina vezale ruke samolepljivom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.