Hladan tuš za Crnogorce, „Aeroflot“ otkazao sve letove za Tivat

Izvor: Vostok.rs, 12.Avg.2020, 21:14

Hladan tuš za Crnogorce, „Aeroflot“ otkazao sve letove za Tivat

Ti letovi su, inače, obustavljeni još od sredine marta, kada je Nacionalno koordinaciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja redovnog avio-saobraćaja na crnogorskim aerodromima, pišu podgoričke Vijesti.
Avio-saobraćaj sa Rusijom ni nakon otvaranja aerodroma u Tivtu i Podgorici krajem maja nije obnovljen do danas, čak ni nakon što je nedavno NKT ponovno stavilo Rusiju na spisak zemalja čiji državljani mogu ući u Crnu Goru bez zadržavanja u karantinu. Odluka "Aeroflota" da otkaže kompletan ranije planirani saobraćaj iz Moskve za Tivat za ovu godinu, danas je došla kao dodatni "hladan tuš" na nade crnogorskih turističkih poslenika da bi se u avgustu i tokom postezone u septembru i okrobru, zahvaljujuči Rusima, ipak moglo nešto spasiti od ovogodišnje inače katastrofalno loše turističke sezone. Inače, prema nezvaničnim saznanjima Vijesti iz krugova bliskih menadžmentu Aerodroma Crne Gore, ruske avio-kompanije su im ovih dana nagovestile da zbog toga što im to ne dozvoljava vlada u Moskvi, nijedna od njih u dogledno vreme uopšte neće leteti za Crnu Goru.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.