MOSKVA UDARILA ŠAMARČINU CRNOGORCIMA! Ruski Aeroflot DO KRAJA GODINE otkazao sve letove za Tivat

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 19:08

MOSKVA UDARILA ŠAMARČINU CRNOGORCIMA! Ruski "Aeroflot" DO KRAJA GODINE otkazao sve letove za Tivat

Ruska aviokompanija Aeroflot objavila je danas da za ovu godinu potpuno ukida redovni saobraćaj na svojim linijama iz Moskve za Tivat.

Ti letovi obustavjeni su još od sredine marta kada je Nacionalno koordniaciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja redovnog aviosaobraćaja na crnogorskim aerodromima.

Aviosaobraćaj sa Rusijom ni nakon otvaranja aerodroma u Tivtu i Podgorici krajem maja, nije obnovljen do danas, čak ni nakon što je nedavno NKT ponovno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavilo Rusiju na spisak zemalja čiji državljani mogu da uđu u Crnu Goru bez zadržavanja u karantinu.

Prema saznanjima portala iz krugova bliskih menadžmetu Aerodroma Crne Gore, ruske aviokompanije su im ovih dana nagovestile da zbog toga što im to ne dozvoljava Vlada u Moskvi, nijedna od njih u dogledno vreme uopšte neće leteti za Crnu Goru.

Sa druge strane, ruska vlada spremna je da i pored toga što nijedna njihova kompanija neće saobraćati između dve države, Montenegro Airlinesu ipak dozvoli da leti na linijama iz Tivta za Moskvu i Sankt Petersburg.

Aeroflot je, uz Montenegro Airlines, bio jedini nacionalni avioprevoznik koji je za Tivat leteo tokom čitave godine, a ta kompanija je po broju prevezenih putnika i operacija njenih aviona na ovdašnjim aerodromima, bila i jedan od glavnih poslovnih partnera Aerodroma Crne Gore.

Iz ruske aviokompanije juče su zvanično najavili da će se linija iz Moskve za Tivat vratiti tek početkom naredne IATA sezone, krajem marta naredne godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladan tuš za Crnogorce, "Aeroflot" otkazao sve letove za Tivat

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

Ruska nacionalna avio-kompanija "Aeroflot" objavila je da za ovu godinu potpuno ukida redovni saobraćaj na svojim linijama iz Moskve za Tivat. . Ti letovi su, inače, obustavljeni još od sredine marta, kada je Nacionalno koordinaciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja...

Nastavak na RTS...

Ruski Aeroflot ukinuo letove za Tivat do kraja godine

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020

Ruska aviokompanija Aeroflot objavila je da za ovu godinu potpuno ukida redovni saobraćaj na svojim linijama iz Moskve za Tivat...Ti letovi obustavjeni su još od sredine marta, kada je Nacionalno koordniciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja redovnog aviosaobraćaja na crnogorskim aerodromima...Aviosaobraćaj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.