Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 19:23

Hladan tuš za Crnogorce, "Aeroflot" otkazao sve letove za Tivat

Ruska nacionalna avio-kompanija "Aeroflot" objavila je da za ovu godinu potpuno ukida redovni saobraćaj na svojim linijama iz Moskve za Tivat.
Ti letovi su, inače, obustavljeni još od sredine marta, kada je Nacionalno koordinaciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja redovnog avio-saobraćaja na crnogorskim aerodromima, pišu podgoričke Vijesti.

Avio-saobraćaj sa Rusijom ni nakon otvaranja aerodroma u Tivtu i Podgorici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krajem maja nije obnovljen do danas, čak ni nakon što je nedavno NKT ponovno stavilo Rusiju na spisak zemalja čiji državljani mogu ući u Crnu Goru bez zadržavanja u karantinu.
Odluka "Aeroflota" da otkaže kompletan ranije planirani saobraćaj iz Moskve za Tivat za ovu godinu, danas je došla kao dodatni "hladan tuš" na nade crnogorskih turističkih poslenika da bi se u avgustu i tokom postezone u septembru i okrobru, zahvaljujuči Rusima, ipak moglo nešto spasiti od ovogodišnje inače katastrofalno loše turističke sezone.
Inače, prema nezvaničnim saznanjima Vijesti iz krugova bliskih menadžmentu Aerodroma Crne Gore, ruske avio-kompanije su im ovih dana nagovestile da zbog toga što im to ne dozvoljava vlada u Moskvi, nijedna od njih u dogledno vreme uopšte neće leteti za Crnu Goru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladan tuš za Crnogorce, „Aeroflot“ otkazao sve letove za Tivat

Izvor: Vostok.rs, 12.Avg.2020

Ti letovi su, inače, obustavljeni još od sredine marta, kada je Nacionalno koordinaciono telo uvelo privremenu zabranu obavljanja redovnog avio-saobraćaja na crnogorskim aerodromima, pišu podgoričke Vijesti.. Avio-saobraćaj sa Rusijom ni nakon otvaranja aerodroma u Tivtu i Podgorici krajem...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.