Izvor: RTS, 07.Avg.2020, 09:23

FBI uhvatio begunca iz zatvora posle 46 godina

Američki FBI uhvatio je Luisa Arčuleta koji je pre 46 godina pobegao iz zatvora u Denveru i koji je više od 40 godina živeo u Novom Meksiku pod lažnim imenom.
Luis Arčuleta (77) je optužen za napad na policajca 1973. godine smrtonosnim oružjem, prenosi portal Njujork dejli mejl i dodaje da je već naredne godine uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pobegne iz pritvora.

Kako je saopštio FBI ovo hapšenje trebalo bi da pošalje jasan signal svima, da bez obzira koliko se neko skriva, FBI će ga pronaći i izvesti pred lice pravde.
Arčuleta će biti isporučen Koloradu gde će odslužiti zatvorsku kaznu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhvaćen begunac nakon 46 GODINA: Pobegao iz zatvora, živeo pod lažnim imenom, posle više od četiri decenije DOLIJAO

Izvor: Blic, 07.Avg.2020

Američki FBI uhvatio je Luisa Arčuleta (77) koji je pre 46 godina pobegao iz zatvora u Denveru i koji je više od 40 godina živeo u Novom Meksiku pod lažnim imenom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.