Izvor: Blic, 19.Nov.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVAKUACIJA U NEVADI Avion pao na parking i zapalio automobile, u gradiću PANIKA

Pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u gradiću Elko u akeričkoj državi Nevada srušio se avion pajper PA 31 u kojem se po tvrdnjama gradskih vlasti nalazilo četiri osobe zbog čeka je deo lokalnolnog stanovništva evakuisan.

Prema pisanjima svedoka koji su snimak ove nesreće objavili na društvenim mrežama, avion se srušio na parking i pritom izazvao eksplozije parkiranih automobila. Na lice mesta su ubrzo došle vatrogasne, policijske i jedinice Hitne pomoći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
#Crash Plane crashes into Barrick lot next to Gold Dust West - Elko Daily Free Press https://t.co/gxwGnAUGR3 via #hng #news pic.twitter.com/7EPzH14miY

U blizini mesta nesreće zatvorene su saobraćajnice i zabranjen je pristup.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) AVION SE SRUŠIO NA PARKING U NEVADI: Automobili zapaljeni, građani se evakuišu

Izvor: Kurir, 19.Nov.2016

...Prema pisanjima svedoka koji su snimak ove nesreće objavili na društvenim mrežama, avion se srušio na parking i pritom izazvao eksplozije parkiranih automobila..Ubrzo su došli vatrogasne, policijske i jedinice Hitne pomoći U blizini mesta nesreće zatvorene su saobraćajnice i zabranjen je pristup..(RT)..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.