SRUŠIO SE AVION U NEVADI: Letelica pala na parking i izazvala EKSPLOZIJU automobila, ne zna se broj poginulih (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2016, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠIO SE AVION U NEVADI: Letelica pala na parking i izazvala EKSPLOZIJU automobila, ne zna se broj poginulih (FOTO) (VIDEO)

U američkom gradu Elko u Nevadi srušio se avion, a korisnici društvenih mreža iz tog mesta objavljuju da je u toku evakuacija građana koji žive u neposrednoj blizini mesta pada letelice.

Avion je pao na parking za automobile koji se nalazi na oko kilometar od obližnjeg aerodroma.

Vozila koja su bila parkirana su eksplodirala kada je letelica pala na njih.

Plane just crashed in Elko pic.twitter.com/G0MD5Q7ION

— Tyler (@TBelderrain) November >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 19, 2016

Vatrogasci, policija i Hitna pomoć su na licu mesta.

Elko plan crashpic.twitter.com/dS7Ch2UFws

— Tyler (@TBelderrain) November 19, 2016

Za sada nema informacijama o broju poginulih kao ni o tipu letelice koja se srušila, a obližnji auto-putevi su trenutno zatvoreni zbog ovog incidenta.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

EVAKUACIJA U NEVADI Avion pao na parking i zapalio automobile, u gradiću PANIKA

Izvor: Blic, 19.Nov.2016

Pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u gradiću Elko u akeričkoj državi Nevada srušio se avion pajper PA 31 u kojem se po tvrdnjama gradskih vlasti nalazilo četiri osobe zbog čeka je deo lokalnolnog stanovništva evakuisan...Prema pisanjima svedoka koji su snimak ove nesreće objavili na društvenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.