Dve osobe poginule, 60 povređeno u eksploziji u Jerevanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022, 13:10

Dve osobe poginule, 60 povređeno u eksploziji u Jerevanu

Dve osobe su poginule, a 60 je povređeno u snažnoj eksploziji u tržnom centru Surmalu u Jerevanu, saopštilo je danas jermensko ministarstvo zdravlja, prenosi Rojters pozivajući se na ruske agencije.

Prema preliminarnim informacijama, požar je izbio u skladištu pirotehnike.

Na licu mesta nalaze se vatrogasci i spasilačke ekipe.

Na snimku može da se vidi gust sivi dim koji se diže iznad zgrade, nakon čega je usledila eksplozija zbog koje su ljudi pobegli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa lica mesta.

Kako je rekao direktor spasilačke službe jermenskog ministarstva za vanredne situacije Arsen Gasparjan, napori za gašenje požara komplikovani su zbog neprekidnih eksplozija.

"Situacija je prilično teška. Gašenje požara i spasavanje se nastavljaju. Eksplozije se i dalje čuju i to otežava naše napore. Mislim da će biti potrebno dosta vremena da se vatra ugasi", poručio je Gasparjan, a prenela je agencija TAS S.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.