Debata u Austriji zbog žene koja je razbila nos muškarcu

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata u Austriji zbog žene koja je razbila nos muškarcu

Beč -- Jedna 21-ogodišnja Bečlijka razbila je nos Avganistancu koji je u novogodišnjoj noći seksualno uznemiravao nju i druge žene.

Pošto ju je 20-ogodišnjak uhvatio za zadnjicu, prema policiji, ona je refleksno prilikom okretanja, udarila zlostavljača.

Udarcem mu je slomila nos, zbog čega je morao biti prevezen u bolnicu.

Prolaznici su videli ovaj događaj, koji se dogodio na trgu ispred Gradske većnice, i kazali policiji da je Avganistanac dodirivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više žena.

Protiv Avganistanca podneta je prijava zbog seksualnog uznemiravanja, a protiv Bečlijcke prijava zbog nanošenja telesnih povreda.

Ovaj slučaj izazvao je burnu debatu u javnosti, koja postavlja pitanje zašto je prijava podneta protiv devojke koja se samo branila od napasnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.