ČUDNA SITUACIJA Alarm na letu za Izrael, nije pronađeno ništa opasno

Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČUDNA SITUACIJA" Alarm na letu za Izrael, nije pronađeno ništa opasno

Na letu iz Beča za Tel Aviv u subotu došlo je do neobične situacije, zbog koje je avion poleteo sa višečasovnim zakašnjenjem.

Najpre je naprasno jedan putnik, nakon završetka bordinga, izašao iz aviona bez ikakvog objašnjenja, a zatim je pronađen i prtljag čiji vlasnik nije bio poznat, prenosi austrijska štampa.

Zbog ovih događaja je posada leta OS 857 odlučila da isprazni avion, koji je bio spreman za poletanje i podvrgne ga detaljnoj kontroli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Čudna situacija je navela našu posadu da iz bezbednosnih razloga odluči da putnici moraju napustiti avion i da se kabina ponovo proveri", objasnio je portparol austrijske nacionalne kompanije AUA Peter Tir.

Pošto ništa opasno nije pronađeno nakon više od dva sata putnici su vraćeni u avion koji je dobio dozvolu za poletanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.