Bela kuća zatvorena zbog sumnjivog paketa, uhapšena jedna osoba

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća zatvorena zbog sumnjivog paketa, uhapšena jedna osoba

Severni deo kompleksa Bele kuće zatvoren je zbog sumnjivog paketa, saopštila je Tajna služba, a mediji javljaju da je uhapšena jedna osoba.

Američki predsednik Barak Obama je u trenutku delimičnog zatvaranja kompleksa bio u Beloj kući, javlja Rojters.

Novinarima nije bilo dozvoljeno da napuste kompleks kroz severozapadnu kapiju a u blizini se moglo videti treptanje svetala službi za hitne intervencije.

JUST IN: White House on lockdown due to suspicious >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << package -- @joejohnscnn reports https://t.co/DAhNvuxw28

Prema rečima nadležnih u toku je provera da li se u kompleksu nalaze još neke opasne materije. Pozivajući se na policiju, lokalna radio stanica WTOP javila je da je uhapšena jedna osoba.

White House on security lockdown after woman throws object over fence https://t.co/qaSoVOrwGR

U Americi je danas praznik, Dan sećanja na sve poginule pripadnike oružanih snaga i predsednik Barak Obama je prethodno posetio vojno groblje u Arlingtonu gde je prisustvovao godišnjoj komemoraciji poginulim vojnicima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.