Amerikanac pomahnitao u avionu, jedva uspeli da ga obuzdaju

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac pomahnitao u avionu, jedva uspeli da ga obuzdaju

Holandsko vazduhoplovstvo poslalo je dva lovca F-16 da isprate putnički avion kompanije KLM na liniji Abu Dabi-Amsterdam u kom je agresivni putnik započeo tuču, saopštila je portparolka vojske Džoana Helmonds.

"Amerikanac star 29 godina postao je agresivan pošto mu je rečeno da sedne na svoje mesto. Usledila je tuča, a članovi posade i putnici su uspeli da ga savladaju", rekla je ona.

Nekoliko putnika je lakše povređeno.

Avion Erbas A330-200 je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dozvolu da sleti na aerodrom Amsterdam-Šipol i policija je uhapsila izgrednika koji je potom upućen na psihijatrijski pregled.

Portparolka KLM Helen Makinga rekla je da holandska aviokompanija "žali zbog incidenta" i da je kabinsko osoblje postupalo po predviđenoj proceduri.

Ratno vazduhoplovstvo je navelo da se lovci, naoružani projektilima, ne podižu osim u izuzetnim okolnostima.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.