Tuča u avionu za Amsterdam, Holandija poslala F-16

Izvor: RTS, 06.Okt.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u avionu za Amsterdam, Holandija poslala F-16

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi - Amsterdam agresivni putnik izazvao je tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma.
Više putnika je u tuči zadobilo lakše povrede, prenose francuski mediji.

Portparolka holandske policije Joana Helmonds kaže da je Amerikanac (29) je postao agresivan nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ga je šef kabine zamolio da se vrati na svoje sedište.
"Nakon toga je izbila tuča, a članovi posade, zajedno sa putnicima, uspeli su na kraju da savladaju Amerikanca", navela je Helmondsova.
Avion je, nakon što je agresivni putnik savladan, dobio dozvolu da sleti na Aerodrom "Šipol".
Policija je, nakon sletanja, problematičnog putnika uhapsila i prebacila u psihijatrijsku bolnicu.
Holandski borbeni avioni šalju se samo u izuzetnim slučajevima, napomenule su tamošnje vazduhoplovne snage.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUČA U AVIONU Holandija podigla dva F-16 zbog agresivnog putnika na letu za Amsterdam

Izvor: Blic, 06.Okt.2018

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi-Amsterdam agresivni putnik danas je izazvao tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma, saopštile su holandske vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.