Holandija poslala borbene avione u intervenciju zbog tuče putnika

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija poslala borbene avione u intervenciju zbog tuče putnika

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi-Amsterdam agresivni putnik izazvao je tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma.

Više putnika je u tuči zadobilo lakše povrede, prenose francuski mediji.

"Amerikanac (29) je postao agresivan nakon što ga je šef kabine zamolio da se vrati na svoje sedište. Nakon toga je izbila tuča, a članovi posade, zajedno sa putnicima, uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su na kraju da tog putnika savladaju", rekla je portparolka holandske policije Joana Helmonds.

Avion je, nakon što je agresivni putnik savladan, dobio dozvolu da sleti na aerodrom "Shiphol", a policija je, nakon sletanja, problematičnog putnika uhapsila i prebacila u psihijatrijsku bolnicu.

Inače, holandski borbeni avioni, naoružani raketama, šalju se samo u izuzetnim slučajevima, napomenule su holandske vazduhoplovne snage.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Holandija poslala borbene avione u intervenciju zbog tuče putnika

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2018

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi-Amsterdam agresivni putnik izazvao je tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma. Više putnika je u tuči zadobilo lakše povrede, prenose francuski mediji.   "Amerikanac...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.